23948sdkhjf

SL Mekaniske med nytt bor- og saganlegg fra LVD Scandinavia

| Medlemsnyhet | Bedrift LVD Scandinavia AS

SL Mekaniske AS er leverandør av stål og fasader til bygg- og anleggsvirksomheter, samt stålkonstruksjoner til on- og offshoreindustrien.

Nylig installerte de en bor, fres og saglinje fra produsenten Vernet Behringer som ble levert av LVD Scandinavia.

SL Mekaniske AS har siden oppstarten jobbet med å produsere store stålkonstruksjoner til store byggeprosjekter og forskjellige industriprosjek-ter. Kundene omfatter entreprenører, det offentlige samt store og små byggefirmaer. Oppdragene er varierte, og kan bestå av blant annet produksjon og montering stålkonstruksjoner for nybygg, renovering av industribygninger, sykehus, kjøpesentre og boligprosjekter.

SL Mekaniske leverer også industribygg i stål, fasadeløsninger i stål/aluminium/glass og sandwichelementer, fagverk til tak, rekkverk, industritrapper og kranbaner. Det er en allsidig bedrift og tilstreber i størst mulig grad av inhouse produksjon, slik at de har kontrollen på kvalitet i hele produksjon- og byggefasen.

SPARER MYE TID

Frem til nå har alle sage- og boreoperasjoner blitt utført manuelt. Dette tar lang tid og øker mulighetene for feil. Med ny bor, fres og saglinje fra Vernet Behringer sparer bedriften tid og øker presisjonen.

Den nye linjen består av HDXevo2 918 og HBP 410-923G.

HDXevo2 er høyhastighets multispindel boremaskin for profiler, og maskinen er ifølge produsenten opp til 60 prosent raskere enn en konvensjonell boremaskin. HDXevo2 er designet for veldig rask boring og hurtig fresing. Sagen er av type HBP 410-923G, en båndsag med veldig høy ytelse.

Den nye linjen kan gjøre ferdig bjelker med hull, merking og ferdig kappet i riktige mål på langt kortere tid og sparer firmaet for mye tid når de framstiller ferdig byggkonstruksjoner.

For mer informasjon se: www.slmekaniske.no  og  www.lvdscandinavia.no

Bildetekst 1 og 2: Ved den nye linjen, fra venstre: Henning Dyskeland, daglig leder, Cecilie Karlsen, økonomi, Daniel Ceglowski og Viktor Kiss, CNC-operatører.

Bildetekst 3: Med ny bor, fres og saglinje fra Vernet Behringer sparer bedriften tid og øker presisjonen.

Medlemsnyhet

Bedrift
LVD Scandinavia AS

Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Norge
LVD Scandinavia AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078