23948sdkhjf

Plastdeler til testsett for corona laget med vakuum

| Medlemsnyhet | Bedrift Busch Vakuumteknikk AS

Coronapandemien preger fortsatt verdensbildet og coronatester er et viktig tiltak for å redde liv og for å hjelpe smittede mennesker raskt.

Ifølge det tyske Robert Koch-instituttet har nesten 2,8 millioner tester blitt utført på laboratorier i Tyskland siden begynnelsen av pandemien. Koronaviruset identifiseres på vattpinner brukt i munn, nese eller hals. Sensitive molekylære tester finner det virale genomet i disse celleprøvene og forteller hvorvidt man er smittet eller ikke. Etterspørselen etter slike testsett har økt betydelig de siste ukene. De består av presisjonsdeler av plast som er produsert med moderne vakuumteknologi.

En kunde av Busch Vacuum Solutions i Tyskland trengte å utvide produksjonen på grunn av den økte etterspørselen etter koronatestsett. Busch var i stand til å levere to vakuumsystemer i løpet av få dager. Vakuumsystemene med MINK klovakuumpumper brukes til avgassing av det smeltede materialet når det produseres presisjonsdeler av plast til testsettene. Deler som lokk og testrør må være helt lekkasjetette. Disse testene brukes på sykehus og spesialutstyrte testsentre for testing av mistenkte tilfeller av COVID-19. De fleste testene er heldigvis negative, og kun rundt 9 % av testede personer er smittet med viruset. Testresultatet er vanligvis tilgjengelig innen 48 timer. Ved hjelp av disse testene kan det iverksettes umiddelbare tiltak for å gi best mulig hjelp og behandling til smittede personer. 

Medlemsnyhet

Bedrift
Busch Vakuumteknikk AS

Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Norge
Busch Vakuumteknikk AS

Send til en kollega

0.141