23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Vakuumsystemer for behandling av COVID-19-pasienter i Brasil

Brasil har for øyeblikket flest bekreftede COVID-19-tilfeller i Sør-Amerika. Allerede i mars ble sykehuskapasiteten for intensivbehandling av koronapasienter utvidet og flere feltsykehus ble etablert.

I Brasil arbeider Busch Vacuum Solutions i nært samarbeid med en kunde som bygger og installerer medisinske gassforsyningssystemer og har utviklet en serie vakuumsystemer spesielt for denne kunden. Kort tid før utbruddet av koronapandemien mottok Busch en innovasjonspris fra kunden for nettopp dette produktet. Nødvendigheten av slike vakuumsystemer ble tydelig bare noen dager senere. På grunn av spredningen av pandemien ble lagrings- og produksjonskapasiteten hos Busch Brasil utvidet for å kunne levere så raskt som mulig. Busch var dermed i stand til å levere de nødvendige vakuumsystemene så raskt at feltsykehusene som ble satt opp ble ferdigstilt på rekordtid. Og som om det ikke var nok klarte de å levere så også intensivavdelingene på sykehusene kunne utvides.

Det største feltsykehuset ble bygget på Pacaembu stadion i São Paulo for 2800 pasienter. Stadionet, der det ble spilt kamper i VM i 1950 og i De panamerikanske leker i 1963, har vært i bruk som feltsykehus siden midten av april. Fire andre feltsykehus i Brasil er også nå utstyrt med gass- og vakuumforsyningssystemer som tar seg av koronapasientene.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.034