23948sdkhjf
Del siden
Selges

Båndsager fra BOMAR - P. Meidell AS

Utløper
31. desember 2023
Stand
Ny

Bomar båndsager er et av de mest solgte båndsagmerkene i Norge og kjennetegnes av høy kvalitet, bredt modellutvalg, fleksibilitet og et bredt spekter av tilleggsutstyr. Bomar leverer alt fra lette mobile manuelle båndsager til helautomatiske CNC-styrte saganlegg som sørger for en effektiv produksjon. Uansett om båndsagen er manuell, halv- eller helautomatisk, sørger Bomar alltid for at du oppnår et presist kutt og en snittflate av høy kvalitet.
Bomar tilbyr mer enn 50 modeller, som kan tilpasses ditt behov med et bredt spekter av tilleggsutstyr som eksempelvis rullebaner, lengdestoppere, motoriserte innmatingsrullebaner og mye mer.

Selskapet Bomar har sitt hovedkontor i Brno som er et industrielt senter i Tsjekkia. Bomar ble etablert i 1993, og har siden den gang utviklet seg til å bli en stor og anerkjent produsent av båndsager.
Bomar har et verdensomfattende forhandler nettverk med servicepersonell som kontinuerlig gjennomgår opplæring i Bomar sine produktert slik at du alltid er sikret den beste servicen.

Se et stort utvalg modeller på vår hjemmeside.

P. Meidell AS
Stålfjæra 16
0975 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO814236692

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062