23948sdkhjf
Sponsored content

2 annerledes proteinpannekaker

Pannekaker er en enkel og deilig frokost når som helst i uken – men kanskje aller mest i helgene når du kan ta deg god tid til å nyte frokosten.

Bodylab.no har mange deilige pannekakeblandinger å velge mellom – og her vil vi vise deg 2 deilige og litt annerledes oppskrifter til pannekaker som du kan glede deg til å nyte.

Mini frokostpannekaker

Ingredienser:

·         1 skje myse/whey proteinpulver – vanilje- eller banansmak er best

·         1 banan

·         150 g havregryn

·         50 ml melk

·         1 egg + 2 eggehviter

·         1 ts. bakepulver

·         1 ts. kanel

·         En klype havsalt

·         En klatt smør (valgfritt)

·         Sukkerfri sirup (valgfritt)

Fremgangsmetode:

Bland først pannekakeingrediensene sammen i en blender eller foodprosessor. Varm deretter opp en stekepanne med non-stick på lav varme, og tilsett en teskje av blandingen i pannen slik at pannekakene blir veldig små – tenk samme størrelse som en stor mynt. Gjenta denne prosessen slik at du har mange mini-pannekaker som tilberedes samtidig (du må tilberede pannekakene i flere omganger for å bruke opp hele blandingen). Alternativt kan du steke en liten porsjon og sette resten av blandingen i kjøleskapet til en annen dag. Stek mini-pannekakene i 2 minutter på hver side før du snur de. Server gjerne pannekakene i en bolle med en klatt smør, sukkerfri sirup og bacon. 

Proteinpannekaker med smak av appelsin og sjokolade

Disse pannekakene skiller seg virkelig ut da de har en rik og luksuriøs smak av sjokolade og appelsin – en miks som man ikke finner spesielt ofte når det kommer til pannekaker. Oppskriften gir nok røre til ca. 4 pannekaker.

Ingredienser:

·         1 liten banan

·         30 g proteinpulver med smak av sjokolade

·         1 ss kakaopulver

·         Skall av en 1/2 appelsin

·         1 egg

·         1/2 ts bakepulver

·         60 ml mandelmelk

·         1 ts kakaopulver

·         1 ts nøttesmør

·         4 ruter med appelsinsjokolade

Fremgangsmetode:

1. Tilsett banan, proteinpulver, kakao, egg, bakepulver og mandelmelk i en blender, og kjør blenderen til røren er jevn. Rør deretter inn appelsinskallet.

2. Varm opp litt kokosolje i en stekepanne, og når pannen er varm kan du helle litt av blandingen i pannen. Gjenta denne prosessen med mange pannekaker du får plass til i pannen.

3. Når pannekakene begynner å boble på toppen så kan de snus og stekes på den andre siden.

4. For å lage sausen kan du blande sammen nøttesmør, kakaopulver og en skvett mandelmelk. Tilsett mer mandelmelk etter behov for å lage en saus som er tynn nok til at du kan helle den ut av bollen.

5. Stable pannekakene med bananskiver som topping, og hell gjerne over litt saus og revet appelsinsjokolade.

Send til en kollega

0.047