23948sdkhjf
Del siden
Kurs

Vil du bli en robot ekspert?

Periode(r)
9. oktober 2023 13. oktober 2023
23. oktober 2023 27. oktober 2023
11. desember 2023 15. desember 2023

Vil du lære å programmere ABB roboter, bli bedre kjent med fleksible produksjonslinjer eller interessert i å kunne visualisere og simulere robotanlegg?

RobotNorge har satt opp nye kurs for 2023:

  • Grunnleggende robotprogrammering: uke 21, 35, 43 og 50

Kurset gir deg den grunnleggende kunnskapen du trenger for å drifte en robotcelle, hvordan bevege roboten og lage enkle programmoduler og rutiner. I tillegg lærer du om optimalisering av program i sammenheng med bevegelser, syklustid og programstruktur. Avslutningsvis får du en introduksjon til RobotStudio, verdens mest brukte offline robotprogrammeringsverktøy.

  • Kollaborativ Robot kurs: 41

Vi tilbyr opplæring med kollaborative roboter som egner seg svært godt til hurtige endringer av produksjonslinjer. Kunnskap om kollaborative roboter gir deg verktøyene du trenger for å ha effektiv produksjon ved små serier.

Kurset tar for seg programmering via lead through, blokk- og tekstprogrammering. Du får også en innføring i grunnleggende sikkerhet med kollaborative roboter, samt fordeler og ulemper sammenlignet med tradisjonelle industriroboter.

  • RobotStudio: uke 37

RobotStudio er verdens mest brukte offline robotprogrammering- og simuleringsverktøy. Dette muliggjør konstruksjon, visualisering, programmering, testing og simulering av robotceller og -systemer.

Du vil få grunnleggende forståelse på mulighetene som finnes i RobotStudio. Videre vil du få grunnleggende ferdigheter til å kunne lage en fullskala simulering, dette innebærer robotbevegelser, dynamiske komponenter, modellering og RAPID programmering.

Meld deg på her!

Eventuelle spørsmål og/eller påmelding kan sendes til Brigt Nygård på bn@robotnorge.no eller post@robotnorge.no

For mer informasjon klikk deg inn her.

Vi gleder oss til å se deg der!

 

 

Mer informasjon

RobotNorge AS
Bedriftsvegen 25
4353 Klepp Stasjon
Klepp
Norge
Org. nr.: NO885276172

Kontaktperson

Undervisnings adresse

Bedriftsvegen 25,
4353 Klepp Stasjon

Send til en kollega

0.094