23948sdkhjf

SIL GL del 1 (03/23)

Undervisnings region
Norge > Rogaland > Stavanger
Periode(r)
7. mars 2023

8. mars 2023

Påmelding innen 6. februar 2023! (fristen utvides så fort tilstrekkelig antall til å gjennomføre kurset er påmeldt)

SIL GL del 1 er for personer som arbeider med drift, vedlikehold, modifikasjon og krav/spesifikasjon av sikkerhetskritiske systemer i olje/gass industrien og i landbasert industri. (SIL-Safety Integrity Level)

Kurset er rettet mot sikkerhetsstandardene IEC 61508 og IEC 61511 og dekker teknisk sikkerhet generelt.  Den ny-reviderte retningslinjen ”070 Guidelines for the Application of IEC 61508 and IEC 61511 in the petroleum activities on the continental shelf ” vil bli brukt i undervisningen. Ta gjerne en titt på retningslinjen, du finner den HER

I IEC 61508/11 stilles det blant annet krav til kompetanse hos de som jobber med systemene i hele livsløpet. Kursserien til NFEA tar sikte på å bidra til å høyne denne kompetansen hos alle som arbeider med sikkerhetskritiske systemer.

På kurset vil det bli utstrakt bruk av gruppearbeid hvor en får prøve seg på relevante praktiske eksempler. Du lærer både å sette SIL krav og å bestemme hvilke krav en må sette til den tekniske løsningen. For å få muligheter til individuell oppfølging fra foreleserne, begrenses antall deltakere til 25.

Målgruppen er ansatte hos leverandører, brukere, oljeselskaper, landbasert industri, myndigheter, engineering og konsulenter.

Safety Integrity Level-kurset består av to deler:
SIL GL del 1 er et innledningskurs med varighet på 2 dager
SIL GL del 2 og er et fordypningskurs på 3 dager med kursbevis. NTNU utsteder vitnemål på tre studiepoeng for de som har gjennomført begge kursene og består eksamen i forbindelse med del 2. SIL del 2 settes opp November 2023 (eventside kommer), eller på forespørsel!

Undervisnings adresse

Clarion Hotel Stavanger
Arne Rettedals gate 14
4008 STAVANGER

Send til en kollega

0.125