23948sdkhjf

Lilaas AS produserer og leverer presisjonsmekanikk

Tilbys
Utløper
5. august 2021

Lilaas AS produserer og leverer presisjonsmekanikk av høyeste kvalitet, som detaljer, deler av sammenstillinger og/eller systemløsninger. Vi kan produsere i størrelser fra håndholdte enheter og helt ned på millimeter nivå i forskjellige materialer, som bl.a. stål, rustfritt stål, aluminium, titan, inconel, kovar, kobber- og messing legeringer, forskjellige plastmaterialer m.m.

Våre avanserte produksjons- og kontrollmaskiner, som opereres av høyt kvalifiserte operatører, gjør oss i stand til å jobbe med og levere etter de strengeste toleranser og krav til våre kunder. Vi er stolte av å ha noen av de mest anerkjente selskapene innenfor forskjellige markeder, som bl.a. forsvar, medisin, Subsea, maritimt, forskning m.m. på vår referanseliste.

Vi etterstreber å oppfattes som en kreativ partner for ideer og problemløsning innen forskjellige felt og tilbyr et tett samarbeid med våre kunder.

Vår strategi for fremtiden inkluderer bl.a. vekst og utvikling innen presisjonsmekanikk, Nylige investeringer i ny CNC-multimaskin og Zeiss Contura målemaskin skal bidra til videre vekst. Mer informasjon om de nye maskinene kommer!

Vi møter gjerne eksisterende og nye/potensielle kunder for en uforpliktende prat, for å se om vi kan bistå deres behov. Forespørsler besvares fortløpende.

Ta gjerne kontakt!
Utbyder
Lilaas AS
Kongeveien 75
3196 HORTEN
Norge

Petter Akerholt Kjær
Telefon: +47 41253859

Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.141