23948sdkhjf
Del siden

SMC Automation AS

SMC har vært etablert i Sverige siden 1986 som SMC Automation AB med hovedkontor i Huddinge og regionkontorer i Gøteborg, Lund, Växjö og Borlänge.
 
Vi jobber for å "tilfredsstille våre kunders behov for en mer effektiv produksjon ved å distribuere høykvalitets industriell pneumatikk til konkurransedyktige priser. Dette gjøres gjennom aktiv rådgivning fra kompetente og engasjerte medarbeidere".

Utvidelseshastigheten er meget høy og i dag omfatter bedriften salg, opplæring, sentrallager med mer enn 14.500 ulike varer og eget verksted med produksjon av standard sylindre og lokale tilpasninger. SMCs pneumatiske skole tilbyr både grunnopplæring, etterkurs og bedriftstilpasset opplæring.

I løpet av sin tid i Sverige har SMC skapt en stabil plattform for seg selv, ikke minst fordi vi har hjulpet svensk «høyteknologisk industri» med å utnytte fordelene med pneumatikk i forbindelse med automatisering av ulike produksjonsprosesser.

Et tilbud i verdensklasse
Som verdens største produsent av industriell pneumatikk har vi stordriftsfordeler som ingen andre har. Hvis ikke verdens bredeste sortiment er nok, tilpasser vi produktene til våre kunder.

Våre produkter er designet for å vare hele maskinens levetid - andelen av reservedelssalg er 0,8 % - bransjegjennomsnittet 10 ganger! Vi har alle verdens standarder, ISO, VDMA, NFPA, JIS, UL, RoHS, Reach, etc. og kan tilby opplæring i alle aspekter av automatisering.
 
Milepælene på veien til å bli markedsleder
SMC Corporation ble grunnlagt i 1959 under navnet Sintered Metal Corporation.
I 1961 ble de første trykkluftkomponentene lansert og i 1970 ble produktutvalget utvidet med pneumatiske sylindre.
I 1967 etablerte SMC sin første filial i utlandet, i Australia, og i 1976 kom de til Europa da de etablerte sitt første datterselskap i Sveits. I dag har SMC salgskontorer i 80 land.
SMC har i dag 36 fabrikker over hele verden hvor alle er ISO9001 og ISO14001 sertifisert. I 2012 ble den europeiske sentralfabrikken innviet i Tsjekkia.
I 1985 ble det opprinnelige navnet Sintered Metal Corporation erstattet med SMC Corporation for noteringen i 1987 på den japanske børsen.

SMC Automation AS
Vollsveien 13 B, Granfoss Næringspark
1366 Lysaker
Norge
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.047