23948sdkhjf
Del siden

Jærtek AS

Fra idé til produkt og smartere produksjon

Jærtek er et teknologiselskap som holder til i moderne lokaler i Forum Jæren på Bryne. Vi utvikler og selger programvare, tilbyr konsulenttjenester og opplæring for våre kunder og partnere.

Våre hovedvirksomhetsområder er CAD, CAM, dokumentkontroll (PDM) og kompetansestyring. Her leverer vi behovskartlegging, programvare, implementering, opplæring og oppfølging. Ofte vil det være synergier mellom de ulike områdene. Derfor snakker alle våre løsninger sammen. Vi kan også skreddersy og spesialtilpasse løsningene.

Jærtek hjelper deg å finne og ta i bruk de beste teknologiske løsningene som finnes på markedet. Du blir også del av et aktivt, landsdekkende og teknologisk ledende bedriftsnettverk.

Vi gir industrien konkurransekraft gjennom riktig teknologi

Teknologisenteret Jærtek ble startet i 1987 for å gjøre norsk industri mer konkurransedyktig gjennom bedre teknologi. Jærtek ble en pådriver for at industribedrifter skulle innføre datateknologi.

Gjennom spisskompetanse, bred erfaring, høyteknologiske kunder, aktive nettverk, kunnskapsformidling og markedets beste produkter, er vi i dag en av Norges fremste pådrivere for utvikling av effektive og lønnsomme teknologiløsninger.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Jærtek AS
Hetlandsgata 9
4344 Bryne
Norge
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.047