23948sdkhjf
Del siden

LTS Maskin AS

LTS Maskin AS selger maskiner og verktøy hovedsakelig til metallbearbeiding, platemaskiner, rørbearbeiding og trebearbeiding. Vi leverer til industri, offshore, verksted, skoler og private. LTS MASKIN AS ble stiftet i 2001 og har nå over 20 år i bransjen!

Selskapet ble startet av Leif Tore Solberg som hadde 30 års erfaring fra metalldreiebedrift som både som daglig leder og teknisk rådgiver. Denne kompetansen tok han med seg inn i LTS Maskin AS. Det startet som en liten "kjeller-bedrift", men har idag vokst til en sunn bedrift med ca. 10 årsverk, stort lager og verksted. Idag er Leif Tore teknisk leder i bedriften og Ruben Solberg er daglig leder. 

Vi representerer maskin og utstyrsleverandører fra Danmark, Finland, England, Polen, Italia, Østerrike, Bulgaria, Tyrkia, Taiwan, Korea og  Kina.  Vår målsetting er å levere god kvalitet til en fornuftig pris.  Vi leverer et stort spekter av maskiner, både mht størrelse, type, CNC- og konvensjonelle maskiner .  Vi selger også robotløsninger og kan være behjelpelige med å automatisere din bedrift. Vi har også et stort utvalg av verktøy og utstyr. Vi leverer annerkjente merker som Colchester CNC-maskiner, Harrison presisjonsdreiebenker, Victor Taichung CNC-maskiner, FMB båndsager, Bernardo manuelle maskiner, Scantool slipemaskiner og boremaskiner, GPPH sveisebord, Tecno Piu sikkerhetsdeksel, T-Drill kragemaskiner og flensmaskiner, og mye mer.

Vi har et godt team bestående av tekniske selger, serviceteknikere, CNC-tenknikere og admin. Vi ønsker å følge våre kunder gjennom hele prosessen. Fra første forespørsel -> levering og installasjon av maskin     
-> videre service.

Vi har vår base i Lonevåg som ligger ca. 35 minutter nord for Bergen sentrum. Her har vi et 1000m2 lokale med utstilling/lager, serviceverksted og kontorer. Vi har også teknisk selger med base i Stavanger og servicetekniker med base på Østlandet.

Testkjøring og kontroll av maskiner på vårt verksted i Norge 
Vi tar alle maskiner inn til vårt verksted i Norge for kontroll og igangkjøring. Her kontrolleres hver maskin av våre serviceteknikere iht. klargjøringsskjema. Det gir en ekstra sikkerhet for våre kunder. 

Medlem i Maskingrossisternes Forening
LTS Maskin AS er medlem av Maskingrossisternes Forening som innebærer at vi tilfredsstiller deres kriterier som maskinleverandør. De stiller krav til at vi har tilfredsstillende lager og servicefasiliteter innenfor vårt virksomhets-område, samt at selskapets ledelse har dokumentert erfaring og kompetanse fra maskinbransjen.

LTS Maskin AS
Gjerstadvegen 230
5282 Lonevåg
Norge
Org. nr.: NO983436978
9
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031