23948sdkhjf
Del siden

Mirit-Glas A/S

Mirit Glas er et ordreproduserende glassfirma som leverer glass til ulike profesjonelle glassløsninger for næringslivet. Vi produserer glass etter mål og ønsker - både som enkeltglass og i serie.

Vi er leverandør av seglass til blant annet olje- og matindustrien, akkurat som vi leverer glassrør til mange formål, fra produksjonsovervåking til kunstprosjekter.

Som spesialister på tilpasset glass framstiller vi glass til mange formål og ulike aktører. Vi leverer blant annet mange løsninger med borosilikatglass til bedrifter, som trenger å overvåke prosesser med kjemikalier og høy varme.

Blant glassutvalget vi tilbyr er herdet glass i mange varianter og til mange formål- også som se-glass. Seglass produseres både som ett frittstående glass eller som et lag i et laminert glass hvor det laminerte glass kan ha et spesielt formål.

Mirit Glas startet som Danmarks første herdeanlegg i 1952. Siden den gangen har vi utviklet selskapet til å levere praktisk talt alle typer glass og er i dag Nordens mest allsidige og fleksible leverandør og produsent av glass for næringslivet.

Vi produserer på bestilling, og leverer alt fra enkelt reserveglass til glass produsert i store serier.

Vår spesialitet er å framstille glass som er tilpasset kundenes spesifikke og unike behov. Med solid kunnskap om glass og vårt engasjement og kunnskap om markedet, er vi en innovativ og kreativ sparringpartner som sammen med våre kunder finner de beste løsningene.

Kontakt oss for din glassløsning i dag.

Mirit-Glas A/S
Marielundvej 37 D - 1.sal
2730 Herlev
Danmark
Org. nr.: DK31170508
ISO 9001:2015
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.032