23948sdkhjf

Bli med NBF til EMO i Hannover - 114 er nå påmeldt!

Numerisk Bruker Forening - NBF har den glede å invitere til en felles tur til EMO i Hannover 2023. Turen arrangeres i samarbeid med Travel & Event AS. Per 20. mars er det allerede 114 påmeldte. Det betyr at det kun er 9 enkelrom og 30 dobbeltrom ledig igjen.

 

Det blir arrangert en interessant og spennende tur til Hannover for deltakelse på verktøymaskinmessen EMO 2023. Reiseopplegget er eget charterfly fra Oslo Gardermoen onsdag 20. september med avgang kl. 18.00. Retur fra Hannover lørdag 23. september er kl. 10.30 med ankomst Gardermoen kl. 12:00. I opplegget inngår to hele dager med kostnadsfritt innslipp på EMO, tre overnattinger, busstransporter, to fellesmiddager og annet.

 

Populær tur

Tilsvarende tur har NBF - Numerisk Brukerforening og Travel & Event AS tidligere arrangert både til Milano og Hannover med fra 150 – 180 deltakere.

- Disse turene har blitt fort fulltegnet og er blitt en stor suksess. Det er derfor viktig å være tidlig ute med påmelding til årets innholdsrike tur, faglig og sosialt sett, påpeker Arild Otto i Travel Event AS.

- Til info har NBF betalt inn 220.000 kroner i depositum for å sikre bra hoteller som ligger ved flyplassen og i aksen mot messeområdet. Hver morgen settes det opp buss fra hotellene til messen. Retur må du ordne selv. Planen er at NBF arrangerer felles middag på Maritim Hotel Hannover Airport. Det er stor interesse for denne turen, så ikke vent med å melde deg på, oppfordrer Otto.

 

For mer informasjon se: www.travelevent.no/nyheter/emo-hannover  og www.nbf-forum.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Årdal Maskinering i gang med AM-reparasjoner
Fronius med CWC-D cobotsveisecelle
Nye muligheter for Altimo - satser på rørlaserskjæring
Milwaukee med ny generasjon rettslipere
PE Bjørdal med ny Okuma Multus B250W
iTec forhandler italienske Ficep
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Tungt

Send til en kollega

0.125