23948sdkhjf

Husk å søke SkatteFUNN før garantifristen 1. september

Hvis du søker før 1. september er du garantert behandling innen nyttår og en godkjenning av prosjektet vil inkludere inneværende år.

 

SkatteFUNN gir bedrifter mulighet til å føre 19 prosent av utgiftene i et forsknings- og utviklingsprosjekt som fradrag over skatten. For å få en godkjenning må prosjektet oppfylle kravene for å bli definert som FoU i henhold til skatteloven.

 

Garantifrist

Det er mulig å sende inn SkatteFUNN-søknader hele året, men hvis du sender inn innen utgangen av 1. september (1. september kl. 23:59), garanterer Forskningsrådet å ferdigbehandle søknaden din i løpet av inneværende år. For at prosjektets godkjenning skal gjelde fra og med det året søknaden sendes inn, må søknaden ferdigbehandles samme år. Om søknaden sendes inn etter 1. september, og den ikke ferdigbehandles før året etter, vil ikke prosjektet være godkjent for det året søknaden ble sendt inn, men kun for de påfølgende årene.

 

Søknader innsendt etter garantifrist behandles kronologisk etter innsendelsesdato så langt Forskningsrådet har kapasitet.

 

Her finner du mer informasjon

Eksempel på SkatteFUNN-prosjekt med robotisert prefabrikering

Kilde: Forskningsrådet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109