23948sdkhjf

Bryne IndustriEXPO - kommet for å bli

Selv om førstegangsarrangementet Bryne IndustriEXPO havnet som det tredje bransjearrangementet på like mange uker ble industrimøteplassen virkelig definert som noe som skal bestå.

 

De to ukene før Bryne IndustriEXPO ble til en ny møteplass hadde både SMART industri på Lillestrøm og NBF Brukermøte i Trondheim blitt avviklet. Det ble på ingen måte en brems for førstegangsarrangementet satt i stand av Bryne Næringsforening.

Bryne IndustriEXPO ble arrangert som en gratis vandrende messe der man besøker utstillerne direkte i deres egne lokaler og showrom. Utstillerbedriftene var Sandvik Coromant, Kaspo Maskin, Wictus, Ravema, Alf I. Larsen, Verktøy & Industri, Jærtek, Digernes, Austerå Process, Slip & Spesialverktøy, Hydroscand, Ignos, Svea Maskiner, Rogaland Import Service, Hesselberg Truck og Robotic Innovation.

 

Vil fortsette

Samtlige utstillere og besøkere som Maskinregisteret var i kontakt med den 9. juni var samstemte i sine tilbakemeldinger: «Dette ble veldig bra - dette skal vi fortsette med».

Besøkstallet lå på 100-150 personer som ambulerte mellom de ulike utstilleradressene gjennom hele dagen.

Arrangementet endte opp i en grillfest i en plasthall satt opp mellom Digernes AS og Ravema AS på Håland. Her møttes om lag 250 utstillere og besøkende til felles middag og underholdning.

 

Under ett tak?

Utstillere rundt om i Bryne-området meldte om stor interesse for denne typen arrangement, og spesielt muligheten til å samle fagfolk i bransjen. Imidlertid var det et punkt som stadig ble påpekt: Ønsket om å ha en enkelt adresse for hele arrangementet, ikke behøve å flakke rundt med bil.

Maskinregisteret spurte flere av utstillerne om hvilken fremtidige modell man kan se for seg, og de fleste mener at det kan være en god ide å samles hos Digernes om mulig. 

- Hvis bransjen ønsker det vil vi stille opp så godt som vi kan, kommenterer Aril Digernes, daglig leder i Digernes AS, og legger til:

- Vi fikk godt besøk og positive tilbakemeldinger. Dette gjør vi igjen!

 

For mer informasjon se: www.brynenaringsforening.no/expo

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.286