23948sdkhjf

PLM Group på SMART industri: Stand B03-20

PLM Group ønsker å sette fokus på hvordan produksjonsforetak kan dra nytte av digitale løsninger. På SMART industri viser selskapet blant annet innovative løsninger innen digitalisering, samarbeid gjennom skybaserte løsninger og PLM.

 

- På vår stand vil vi illustrere i praksis hvordan din bedrift kan dra nytte av 3D-printing og digitale løsninger for å bygge et velfungerende digitalt økosystem, sier Nicoline Storholt Haugen, markedsspesialist hos PLM Group.

 

Viser løsningene

PLM Group er den største Dassault Systèmes SolidWorks-partneren i Norden og Baltikum, og gir produksjonsindustrien mulighet til å skape bærekraftige forretningsmodeller ved å digitalisere og sammenkoble sine verdikjeder.

- Vi styrker bedrifter med verktøy og kunnskap for å skape, produsere og markedsføre innovative produkter. Vi arbeider med bransjeledende 3D-printere fra HP, Markforged og 3D Systems for å skape de beste løsningene innen additiv produksjon – fra prototyper til sluttprodukter, kom innom vår stand så kan vi vise frem våre løsninger, inviterer Nicoline Storholt Haugen.

På SMART industri stiller PLM Group på stand med Ravema.

 

For mer informasjon se: www.plmgroup.no og www.smart-industri.no

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109