23948sdkhjf

Maskinagenten - nå med RAS i porteføljen

Maskinagenten ble etablert i 2020 men, har på kort tid etablert seg som en tydelig leverandør av maskiner til tynnplatebearbeiding. Flere solide maskinprodusenter finnes i porteføljen, nå også tyske RAS.

 

- RAS er for mange blikkenslagere kjent for kvalitet og driftssikkerhet og vi er stolte over å være en del av RAS-familien. Med over 10 års erfaring med RAS er vi klare for å bistå våre kunder med deres nye investeringer eller tekniske utfordringer, uttaler Eddy Authen, daglig leder og grunnlegger av Maskinagenten AS.

 

RAS Turbo2Plus

Eddy Authen vil gjerne vise hva RAS har å by på.

- RAS har flere titalls maskiner i sitt modellutvalg av metallskjærende og -formende maskiner. Jeg vil gjerne vise et eksempel med knekkemaskinen Turbo2Plus, som er erstatteren til den velkjente Turbobend plus.

Turbo2Plus har med seg de beste egenskapene fra forgjengeren, men med mange forbedringer som blant annet knekkevangehastighet på 120 grader/s (en økning på hele 30 grader/s), kraftigere anslagsfingre, automatisk forslag for den beste knekkeprosessen og nettbasert støtte via TeamViewer.

- Vi har allerede allerede flere Turbo2Plus i bestilling, konkluderer Eddy Authen.

 

For mer informasjon se: www.maskinagenten.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093