23948sdkhjf

PDS Mecan med Hermle nummer to

PDS Mecan AS har installert en ny Hermle C42U MT som er en vertikal 5-akse maskin. Dette er deres Hermle fres nummer to levert av Bergsli Metallmaskiner AS.

 

Mecan er en del av PDS gruppen og har siden 1987 vært en solid løsningsleverandør i Rogaland.

PDS Mecan leverer komplette løsninger til industrien, med hovedvekt på offshore, subsea, marine, oppdrett og prosessindustri. Selskapet har en svært avansert og allsidig maskinavdeling i spesialtilpasset hall hvor hasteoppdrag og raske omstillinger er dagligdags.

 

Hurtig fresemaskin

PDS Mecan tilbyr tjenester av høyest mulig kvalitet til sine kunder og har fra før en Hermle C-400 U maskin som de er veldig fornøyd med. Maskinen har «boks i boks»-konstruksjon som gir mer stabilitet, større kapasitet, lenger verktøylevetid, mindre vibrasjoner, bedre overflater og ikke minst raskere maskineringstid.

Valget var derfor enkelt da bedriften hadde behov for en ny, men større fres. Bedriften hadde dessuten behov for en fres med dreiefunksjon. Valget falt på en Hermle modell C42 U MT fordi dette er et frese-dreie-senter med stor kraft. Med kjøreevne som er tilpasset emnestørrelse og konsekvent konstruert for 5-akse bruk, oppfyller denne maskinen krav til høy nøyaktighet og de minste toleransekrav. Maskinen har en svingdiameter på 990 mm og håndterer arbeidsstykker opp til 1400 kg.

Maskinen er konstruert for daglig bruk, selv vanskelige bearbeidings materialer freser C42 U på rekordtid. Maskinen er levert med full 5-akse simultan Heidenhain TNC640 styring.

 

For mer informasjon se: www.pdsgruppen.no og www.bergsli.no og www.hermle.de

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.328