23948sdkhjf

Brüel & Kjær med ny mellomstor vibrasjonstester

Brüel & Kjær presenterer LDS V8750, en ny luftkjølt elektrodynamisk vibrasjonsmaskin som brukes i FoU og produksjon. Den egner seg eksempelvis for vibrasjon og mekanisk sjokktesting av mellomstore til store nyttelaster opp til 600 kg som standard. Den har en maksimal sinusstyrke på 35,6 kN.

LDS V8750-vibrasjonssystem fortsetter den, ifølge produsenten, mangeårige påliteligheten til LDS V875LS og tar det til et nytt nivå, med enestående sjokkytelse, energibesparelser, intuitivt brukergrensesnitt, diagnostikk for forebyggende vedlikehold og LDS's Inductive Centering System (ICS). LDS V8750-serien vibrasjonssystem er ideelt for vibrasjon og mekanisk sjokktesting med sinusformet, tilfeldig eller forbigående eksitasjon innen forskning og utvikling samt produksjon i luftfarts-, bil- og transport- og emballasjeindustrien. Den er egnet for tester med høyt sjokk, generell belastningstest, produktkvalifisering og emballasjetesting.

Bruksscenarier
LDS V8750 kan eksempelvis benyttes til kvalifiseringstesting av bildeler og systemer, inkludert industristandarder som ISO/TS 16949, og knirke- og rasletester, elektronisk montering og testing av datautstyr, dessuten avionikk og militær maskinvaretesting, for eksempel mekaniske miljøtester AECTP 400, MIL-STD og AS9000 standardtester. Vibrasjonssystemet kan brukes innen telekommunikasjon og satellittkomponenttesting, generell stresstesting, inkludert ISO 5344, HALT, ALT og HASS, i tillegg produkt- og pakketesting, for eksempel ISTA- og ASTM 4169-tester, sjokk- og forbigående testapplikasjoner samt miljøtesting med AGREE-kammer, Combined Environmental Reliability Test (CERT).

Kjennetegn
LDS V8750 er tilgjengelig i to utskiftbare innfestingsstørrelser; V8750-440 og V8750-640. Dette gir god fleksibilitet, da den enkelt kan optimaliseres for tester eller nyttelast. Med sin nye luftkjølte, middels kraftige design, oppfyller LDS V8750 + XPA-K-vibrasjonssystemet de krevende sjokktestspesifikasjonene (for eksempel 150 g 0,5 ms, 150 g 6 ms, 100 g 11 ms, 100 g 6 ms, 50 g 11 ms og 50 g 6 ms) med fornuftig størrelse nyttelast i standardkonfigurasjoner. Vibratorene kommer med et berøringsfritt og ikke-optisk induktivt sentreringssystem (ICS) som ikke er påvirket av miljøforhold som støv og varme. Dette gjør maskinen immun mot variabler som kan forårsake armaturdrift og eliminerer behovet for regelmessig kalibrering og sensorvedlikehold. LDS V8750 + XPA-K-vibrasjonssystemet har også en energiforbruksmodus (kald modus) som automatisk justerer systeminnstillingene for å redusere strømforbruket som kreves for en test. I tillegg tilbyr systemet muligheten til å redusere støy ved å bruke shaker uten vifte ved lav effekt (stille modus). Alle disse funksjonene kan enkelt aktiveres eller deaktiveres via det intuitive brukergrensesnittet til XPA-K-forsterkeren. Vibrasjonssystemet er utstyrt med sensorer som kontinuerlig overvåker systemets status. Disse dataene er tilgjengelige for brukeren i sanntid via forsterkerens berøringsskjermgrensesnitt. For å støtte forebyggende vedlikehold og feildeteksjon, lagres disse dataene også i forsterkeren for senere analyse.

For mer informasjon se: www.bksv.com og www.scanditest.no

Kilde: Brüel & Kjær

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
80 på Robotek-seminar
Katapulten på Raufoss tilbyr ekspertise innen 5-akse-maskinering
Seco Tools med X-Head utskiftbare fresehoder
Høye energikostnader holder igjen eller øker materialprisene?
Ny CoroMilll MF80 for høyeffektiv plan- og skulderfresing
Seco Tools High Feed fres for vanskelige materialer
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.113