23948sdkhjf

Vakuumsuger gir bedre arbeidsmiljø

Vedlikehold av verktøymaskiner og arbeidsomgivelser er viktige aktiviteter for den metallbearbeidende industrien, som igjen medfører mindre stopptid og større sikkerhet og produktivitetsøkning.

Verktøymaskiner produserer metallspon som må fjernes etter hver
arbeidssyklus. Vakuumsystemer AS, som tilbyr Delfin industrielle vakuumsugere for denne sektoren, mener det er det mest effektive verktøy nettopp for denne type jobb. Noe som gjør det mulig å suge opp spon og emulsjon, separere dette, og sende oljen i renset tilstand tilbake til systemet.
- Takket være disse industrielle vakuumsugerne er det mulig å spare oljekostnader og kostnader for deponering av brukt olje og kjølevæske, sier Morten A Eriksen, daglig leder i Vakuumsystemer AS.
Han påpeker at vakuumsugerne gjør det raskt og enkelt å utføre vedlikehold og rensing av verktøy. Dessuten reduseres stopptid.
Delfin har en rekke industrielle sugere utviklet for å dekke ethvert krav som gjelder ekstraksjon og separasjon av olje og metallspon fra verktøy og maskiner. 
- Problemet med å fjerne eller suge opp tykke blandede emulsjoner er nå historie, mener Eriksen.

Raskt og enkelt
Delfin TC 500 SR gjør det enkelt å rense og holde tanker rene for væsker, olje og til og med slam. 
- Ved hjelp av denne vakuumsugeren tar det kun 15 minutter å suge opp 500 liter av forurenset kjølevæske eller olje, og resirkulere denne i renset stand tilbake til tanken. Dette inkluderer fjerning av metallspon og\eller slam samt rensing av tanken. TC 500 SR utfører flere
renseoperasjoner innenfor ett system, forklarer Eriksen.
Enheten er beregnet på verksteder og mekanisk industri.

For mer informasjon se: www.vakuumsystemer.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172