23948sdkhjf

Euromac med ny helautomatisert tynnplatelinje

Den nye automatiserte produksjonslinjen, utstyrt med stansemaskin og kantpresse, er Euromacs nyeste teknologiske prestasjon. Automatisering er i økende grad til stede i produksjonsprosessene som utføres av industribedrifter.

 

I en årrekke har den italienske maskinprodusenten Euromac jobbet med automatisering av produksjonsfaser. Det hele startet med en liten kantpresse kombinert med en robot, og i dag gir Euromac markedet en helautomatisk linje som er i stand til å optimalisere produksjonstider, der stansing, sortering og knekking utføres ved hjelp av en laste- og lossemaskin med muligheten for å bli kombinert med et automatisk lager og med to roboter i aksjon. Denne løsningen gjør det mulig for kunden å starte med at pallen med metallplater lastes og slutter med pallen med utstansede og knekte deler uten behov for manuell inngrep fra en operatør.

 

Samhandlende programvare

Menneskelig inngripen er nødvendig, men bare i den innledende fasen, hvor konstruktøren er involvert i tegningen (2D eller 3D) for å programmere stanse- og knekkefasene, tilordne produksjonssekvensene og verktøyene som skal brukes. Euromacs programvareplattform er blant annet i stand til å samhandle med andre systemer koblet til firmanettverket, som ERP, og dermed sikre total kontroll av hele produksjonsprosessen.

 

Kundetilpasset linje

Den automatiserte linjen er fullt konfigurerbar i henhold til kundens spesifikke produksjon og logistiske behov. De tekniske spesifikasjonene til den automatiserte linjen inkluderer en automatisk sorteringscelle av metallformater på opptil 3000 × 1500 mm og en Euromac XT stansemaskin tilgjengelig i tre versjoner (hybrid, elektrisk eller hydraulisk) med 6 eller 12 stasjoner med mulighet for lagring av opptil 66 stanser.

Arbeidsområde måler 3000 x 1500 mm uten behov for reposisjonering.

Stansehastighet er på opptil 1080 slag per minutt per nibbleprosess, 1 mm stigning og opptil 460 slag per minutt per stanseprosess, 1 mm stigning.

Ferdige og stablede deler uten mikroforbindelser får man gjennom automatisert robotavlastingskapasitet på emner opptil 11 Europaller per manuell knekkeprosess, direkte på sentreringsmaskinen eller to lasteområder per knekkeprosess. Linjen inkluderer en Euromac FX Bend 2550 kantpresse med knekkelengde på 2550 mm. Maks knekkeeffekt er 500 kN. Det er mulig å jobbe direkte på emnet eller ved å lage lager, eller sett i henhold til type ønsket utførelse.

 

For mer informasjon se: www.euromac.com og www.pabachke.no

Kilde: Euromac

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094