23948sdkhjf

Zeiss Zaphire med offline evaluering

Emner blir mindre, produksjonsverktøy er i stand til å produsere imponerende små funksjoner med svært ambisiøse toleranser. For å sikre kvalitet, må du måle funksjoner som er for små til at menneskets øye kan se dem.

 

Med Zeiss Zaphire offline evalueringsfunksjon, som er direkte integrert i Zeiss Zaphire-programvaren, tilbyr Zeiss optimaliserte funksjoner for import av mikroskopidata og bringer metrologifunksjoner til mikroskopi - noe som gir deg høyere kvalitet og bedre produktivitet.

 

Med Zeiss Zaphire offline evaluering kan man måle mikroskopibilder automatisk med pålitelige brukeruavhengige resultater. Man kan lage måleplaner basert på eksempler på arbeidsstykker ved hjelp av automatisk funksjonsdeteksjon og utføre forhåndsdefinerte måleoppgaver automatisk og brukeruavhengig.

Målinger kan sammenlignes med CAD-data for å se etter avvik. Rapporter genereres med Zeiss PiWeb. Data kan eksporteres for videre analyse. Inspeksjonsplaner og resultater kan deles med kolleger i andre laboratorier. Zeiss Zaphire offline evaluering kan brukes med alle Zeiss mikroskop.

 

For mer informasjon se: www.zeiss.com

Kilde: Zeiss

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.422