23948sdkhjf

Ståle Kyllingstad ny styreleder i Norsk Industri

På generalforsamlingen 4. mai ble Ståle Kyllingstad, konsernsjef i IKM Gruppen valgt inn som ny styreleder i Norsk Industri. Han overtar etter Helge Aasen fra Elkem som har hatt vervet siden 2017.

Kyllingstad er utdannet petroleumsingeniør, og er grunnlegger, eier og konsernsjef i IKM, som han startet opp i 1989. Han har dermed lang erfaring fra norsk næringsliv.
– Vi er svært glade for at Ståle har takket ja til vervet som styreleder i Norsk Industri. Ikke bare har han lang og god erfaring, han er også veldig engasjert i alt han driver med og er ikke redd for å si hva han mener. Dette ser vi fram til, sier administrerende direktør Stein Lier-Hansen i Norsk Industri.
Kyllingstad har lenge vært engasjert som tillitsvalgt i Norsk Industri. Han har blant annet vært styreleder i bransjeforeningen Norsk Industri Olje & Gass i til sammen seks år. Nå inntar han det høyeste vervet.
– Jeg er veldig glad for å få tilliten som styreleder. Det er spennende tider i norsk industri, for eksempel når det gjelder satsing på fornybar energi og karbonfangst og -lagring. Industrien spiller en avgjørende rolle i å nå klimamålene våre, den rollen må vi være oss bevisst. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet, sier Kyllingstad.
Stein Lier-Hansen retter en stor takk til avtroppende styreleder Helge Aasen.
– Jeg vil takke Helge for innsatsen gjennom hans år som styreleder. Vi setter stor pris på det arbeidet han har lagt ned og det engasjementet han har vist.

For mer informasjon se: www.norskindustri.no

Kilde: Norsk Industri

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094