23948sdkhjf

METAV digital fokuserer på automasjon 23. - 26. mars

Hovedfokuset på METAV digital, bransjearrangementet for produksjonsteknologi fra 23. til 26. mars 2021, vil være på presisjonsverktøy og prosesseringsmaskiner. Foruten maskineringsteknologi, vil søkelyset også være rettet mot automasjonsløsninger laget for å øke effektivitetsnivået i produksjonen.

 

Automasjon betraktes som en avgjørende «aktivator» for større konkurranseevne, produktivitet og produksjonsoptimalisering. Automasjonsløsninger finner i økende grad vei til verksteder og produksjonsanlegg, og ikke bare siden Industri 4.0 kom. I mer enn 40 år har produsenter av presisjonsverktøy, leverandører av verktøymaskiner og mange andre selskaper, organisasjoner og universiteter med produksjonsbakgrunn brukt METAV-messen som en plattform der produksjonseksperter samles for å utveksle erfaringer, i år som en ekte interaktiv 3D-opplevelse.

Robotikk og automatisering tilbyr et ekstremt mangfoldig utvalg av muligheter som eksempelvis kan konfigureres kostnadseffektivt som standardiserte moduler for spesifikke applikasjoner. Spesielt modulære robotsystemer er ideelle for å skape fleksible løsninger, som nå får stadig større betydning.

Dette og mye annet får du vite mer om under den digitale METAV.

 

For mer informasjon og påmelding se: https://metav-digital.de/en/media

 

 

Kilde: METAV

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093