23948sdkhjf

Sodick med ny AG200L senkegnist

Sodick forbedrer maskineringsytelsen ved produksjon av store former i sin nye AG200L senkegnistmaskin. Med lineær motordrift oppnås høy hastighet og høy ytelse i den store EDM-maskinen.

Sodick AG200L har 3-akset lineær motordrift og svært stiv maskinkonstruksjon. Adopsjonen av den uavhengig utviklede lineære motoren viser ifølge produsenten høy ytelse og dynamisk respons og servoytelse selv med sin store størrelse. Den unike Y-aksestrukturen demonstrerer høy hastighet og stabil ytelse selv med den horisontale servoen og det andre snittet på de tre aksene.
Den nye maskinen har stabilt elektrisk utladningssystem "Arc-less Plus"
Som øker hastigheten ytterligere, undertrykker elektrodeslitasje til det ytterste, og realiserer forskjellige bearbeidingsoverflatekvaliteter fra sateng til speilflater.

Maksimalt bearbeidingsområde i serien
Den optimaliserte maskindesignen, basert på C-type kolonnespesifikasjon, støtter større arbeidsstykker med redusert installasjonsareal. Anvendelsen av sleidemetoden med dobbel struktur for Y-aksen reduserte bevegelsesvekten mens strekkene til maskineringsaksene ble utvidet, noe som muliggjør maskinering med høy hastighet.
Vandring X-akse 2000 x Y-akse 1200 x Z-akse 800 mm. Maksimal vekt av arbeidsstykke er 10.000 kg.

Sodick forhandles i Norge av Thelle Teknologi AS.

For mer informasjon se: www.sodick.co.jp og www.thelleteknologi.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.297