23948sdkhjf

Motordrevet lamellbeskyttelse for vertikale applikasjoner

Damaskus Maskinskydd lanserer nå motorisert lamellbeskyttelse for vertikale applikasjoner, en skillevegg mellom arbeidsområdet og operatøren.

 

Damaskus maskinbeskyttelses motoriserte lamellbeskyttelse er en beskyttelse som fungerer som en skillevegg mellom arbeidsområdet og operatøren. Dette betyr at bytte av verktøy eller emner kan skje veldig raskt, samt gi full beskyttelse for operatøren.

 

Kundetilpasset løsning

- Typiske applikasjoner er verktøyveksling, automatiserte robotceller og automatiserte lagringssystemer, sier Peter Almqvist, administrerende direktør i Damaskus Maskinskydd AB, og fortsetter: - Det er selvfølgelig andre bruksområder. Lamellbeskyttelsen fungerer vertikalt og kan utformes med eller uten kapsel. Motoren er installert over eller under kapselen, eller på siden. Vi kan tilby lameller som er støttestet i henhold til EN 12417. Vi designer den motordrevne lamellbeskyttelsen helt etter kundens ønsker. Lamellene kan ha forskjellige tykkelser, og vi kan også tilby en industriduk i stedet for lameller hvis kunden ønsker dette, sier Peter Almqvist.

 

For mer informasjon se: www.damaskus.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.157