23948sdkhjf

Norske leverandører kan vise seg frem

Den 19. november går AHK Industrial Suppliers Forum 2020 live: en av Europas største virtuelle møteplasser for leverandører og innkjøpere i industrien. Dette er en unik sjanse for norske leverandører til å vise seg fram for tyske industribedrifter på jakt etter nye produkter og løsninger.

 

Verdensmarkeder er i endring og det krever nye kreative løsninger for forretnings- og leverandørstrukturer. Dette gjelder spesielt mange tyske industribedrifter, som er avhengige av produkter og tjenester fra andre land. Erfaringene fra koronapandemien gjør at mer enn hver fjerde bedrift vurderer å omstille seg. Dette gir gode sjanser for norske leverandører.

 

Vis frem norsk industri!

– Norge må satse mye mer på eksport de kommende årene og vårt forum er en særdeles god plattform for norske leverandører til å komme i kontakt med nye europeiske kunder og synliggjøre sine produkter for et svært relevant besøkerpublikum i Tyskland, forteller prosjektleder ved Norsk-Tysk Handelskammer (AHK Norwegen), Tereza Kjos.

 

Kommer til «dekket bord»

Handelskammeret er nå på utkikk etter norske leverandører innen maskinteknikk, elektroniske komponenter, automatisering, bearbeiding av metall og plast, tekniske industriprodukter, tilbydere av IKT-løsninger og andre industribransjer som ønsker å benytte seg av en unik digital B2B-plattform for industrien.

– Som utstiller ved AHK Industrial Suppliers Forum kommer bedriftene til dekket bord på sin virtuelle messestand. Her kan de blant annet benytte seg av flere presentasjonsmuligheter, videokonferanser og et matcheverktøy som gir gode muligheter for å komme i kontakt med nye kunder. Vi tilbyr også en rekke tilleggsytelser, for eksempel målrettet forretningspartnersøk og organisering av webinarer, sier Kjos.

 

Tolv deltakende land, 120 utstillerplasser

AHK Industrial Suppliers Forum 2020 organiseres av nettverket av tyske utenlandshandelskamre (AHK), som Norsk-Tysk Handelskammer er en del av. Med tolv deltakende europeiske land og 120 utstillere er dette virtuelle leverandørforumet et av de største i sitt slag i Europa.

Arrangementets målgruppe på besøkersiden er tyske industribedrifter som søker etter leverandører i andre europeiske land. For å sikre relevante deltakere, jobber handelskamrene tett sammen med Det tyske forbundet for materialstyring, innkjøp og logistikk (BME), de tyske industrihandelskamrene (IHK) samt andre lokale partnere.

 

Interesserte leverandører er velkomne til å ta kontakt med prosjektleder Tereza Kjos på e-post: tk@handelskammer.no

Kilde: AHK

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.221