23948sdkhjf

Introduserer ER-hylser for høye trykk

ER-hylser Din 6499 har blitt markedets mest populære hylser. De lages i åtte serier og spenner over et kjempespekter fra 0.5-40 mm. Nå kommer en ny type ER-hylser «Waterpower» for kjølevannstrykk opp til 120 bar.

 

ER-hylser produseres i mange varianter for oppspenning av bor, fres og gjengetapper i standardutførsel. Det er også produsert en spesialutgave for gjengetapper, som har en flytende funksjon ved retur av gjengetappen. Dette innebærer at sponene lettere finner sin plass i sponkanalen og sjansen for brekkasje blir betraktelig redusert. For oppspenning av hardmetallbor med innvendig kjøling brukes tette ER-hylser med gummi-innlegg i splitten. Det har vært perfekt for føring av kjølevannet gjennom boret på CNC-maskiner som har hatt kjølevannstrykk på 15-20 bar.

 

Raskere og sikrere

Dagens nye CNC-maskiner har ofte kjølevannstrykk på 70 bar og mer, derfor introduserer Norwegian Tools nå en ny serie ER-hylser i samme Din, noen som er tilpasset dagens nye CNC-maskiner og tåler et kjølevannstrykk på 120 bar. Dette innebærer at det kan kjøres med maks trykk og man oppnår perfekt utnyttelse av hardmetallboret. Boringen går raskere og sikrere uten unødvendige sponproblemer. Den nye hylsen kalles Waterpower.

Norwegian Tools forteller at den lagerføres i ER 16, ER 25, ER 32 og ER 40 i dimensjoner som er tilpasset tangen på hardmetallborene.

 

For mer informasjon se: https://09070.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078