23948sdkhjf

Amada stansemaskin på plass hos TTC Norge

TTC Norge AS ble etablert i 1966 og har sin beliggenhet på Slitu i Indre Østfold. Varmeveksling mellom væske og luft er hovedfokus, og nylig installerte bedriften en Amada AE2510 stansemaskin.

 

TTC Norge produserer varme- og kjølebatterier i et stort utvalg material kombinasjoner, og bedriften produserer i blant annet kobber, aluminium, syrefast stål og titan.

- Vi produserer varmevekslere som benyttes i alle typer anlegg, og vi leverer til oljeinstallasjoner og vindmølleparker, offshore, maritime installasjoner på skip og i kystnære strøk, til metallurgisk og kjemisk industri, atomkraftverk og distribusjonsnett for el-kraft og standard kommersielle byggprosjekter, forklarer Geir Daleng, fabrikksjef hos TTC.

Hvorfor valget ble en stansemaskin fra Amada skyldes flere ting, forklarer Daleng.

 

Alt produseres i Norge

- Historien er viktig, og vi har en Amada fra 1993 som vi har vært svært fornøyd med. Maskinen har fungert helt strålende og vi har fått veldig god service fra Amada gjennom alle disse årene, forteller Daleng.

Valget av stansemaskin som maskintype har med produktene som bedriften lager å gjøre.

- Stansemaskinen passer veldig godt til våre produkter, og maskinen gjør at vi kan ha rask omstilling mellom produktseriene, som igjen gir rask leveringstid.

Vi er den eneste norske produsenten av denne typen varmevekslere og det synes vi forplikter. Alt beregnes og produseres i Norge etter kundenes spesifikasjon og behov, vi tilbyr korte leveringstider, men haster det kan vi produsere over natta, forklarer Daleng.

 

Kostnadseffektivt alternativ

- Stansemaskinen som TTC har valgt er utstyrt med den nyeste teknologien, forklarer Torkil Shawn Myklebost, Sales Manager Norway hos Amada.

Maskinen er utstyrt med det helt nye systemet Electric Drive Systems, og har automatiske verktøyskifte alternativer.

- Tapping, forming, merking og jevn knekking gjør disse maskinene ekstremt allsidige og de er et veldig kostnadseffektivt alternativ, fortsetter Myklebost.

Det robuste tykke tårnet gir maskinen stor slitestyrke, og verktøyborene i tårnet er laserherdet for effektivitet og lang levetid.

- I korte trekk er dette en stansemaskin som gir svært god stansepresisjon.

AE-NT-serien kombinerer en ekstremt robust brokonstruksjon med et servoelektrisk stasjonssystem, et høykapasitets tårn og minimalt fotavtrykk. Disse funksjonene sikrer stabil og høy hastighet, og drift av høy kvalitet. Kort sagt en maskin TTC Norge kommer til å ha glede av i lang tid, avslutter Myklebost.

 

Les mer på www.ttc.no og www.amada.no

Kilde: Amada

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078