23948sdkhjf

Dalform går for Salvagnini panelknekke

Dalform AB i Säter tar skrittet inn i panelknekketeknologien og investerer i Salvagnini P2Lean 2120.

 

I Säter har Dalform produsert oppbevaringsskap og annen offentlig innredning siden 2008. Det investeres nå i maskinparken, og neste skritt tas for å oppgradere kontraktproduksjonen som har utviklet seg i virksomheten gjennom årene.

 

Stadig økende etterspørsel

Dalform har hatt en jevn, stabil vekst og rundt 40 personer jobber i dag på fabrikken med design, konstruksjon, salg og produksjon. De fleste av Dalforms egne produkter blir i dag levert til kunder i Sverige. I løpet av året startet den driften med egen markedsføringspersonell i Norge, og allerede i løpet av første halvår har man kommet godt igang med flere store leveranser. Etterspørselen har også økt jevnlig i resten av Norden de siste årene.

 

Egen merkevare og kontraktproduksjon

- Stort engasjement, solid kunnskap, moderne maskiner, lang erfaring og fleksibel organisering er noen av ingrediensene i tjenestene våre.

Å ta ansvar for det vi gjør - og love hva vi kan beholde - er Alfa & Omega for oss, forteller Tony Bergh, en av selskapets eiere, og fortsetter:

- Side om side med produksjonen av produktene innen vårt eget varemerke, utfører vi et stort antall kontraktoppdrag innen tynnplater, rørbehandling, pulverlakkering, montering, prosjektledelse og mer. Vi hjelper deg hele reisen fra idé- og konstruksjonsstadiet til det ferdige produktet om ønskelig. Vi leverer en høy og jevn kvalitet overalt, produksjonen skjer i henhold til lean-prinsippene i våre egne produksjonsanlegg med moderne maskiner og vi holder til i et hyggelig og godt arbeidsmiljø.

 

Både stykk- og serieproduksjon

Bærekraft er i fokus hos Dalform og for obedriften er det viktig med samfunnsansvar, lav miljøpåvirkning og at man gjennom kontinuerlige forbedringer tar nye steg for en bærekraftig fremtid.

Eierne Tony Bergh og Anders Proos sier at man nå tar skrittet inn i panelknekketeknologien og det åpenbare valget er Salvagnini, som er markedslederen der den første panelknekken ble vist allerede i 1977.

- Etter en meget omfattende gjennomgang av programvaren STREAM med testbøyning i både Värnamo og Østerrike, har vi sammen med Salvagninis panelknekkeeksperter kommet til at P2Lean 2120 utstyrt med blant annet patentert CLA-SIM er den optimale maskinen for Dalform. Nå kan vi håndtere stykkproduksjon  og en større serie avansert knekking uten omstillingstid og uten behov for å kjøpe spesialverktøy for kantpressene, uttaler de to bedriftseierne.

 

For mer informasjon se: www.dalform.se og www.salvagnini.se

Kilde: Salvagnini

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109