23948sdkhjf

Sandvik Coromant og Microsoft former fremtidens produksjon

Sandvik Coromant har innledet en unik satsning med Microsoft for å fremme utviklingen og digitaliseringen av produksjonsindustrien.

 

Ved å kombinere Sandvik Coromants ekspertise innen maskinering med tekniske løsninger fra Microsoft, vil samarbeidet søke å koble sammen deler av produksjonskjeden for å lage løsninger for neste generasjons produksjon. Kontrakten inkluderer også en akselerasjon av det interne digitaliseringsnettet for Sandvik Coromant.

 

Reduserer nedetiden

Sandvik Coromants CoroPlus-tilbud, delvis utviklet med Microsoft, er basert på Azure IoT Suite, Cortana Intelligence Suite og Dynamics 365 for Field Service. Tilbudet kobler blant annet mennesker, maskiner, verktøy og data på en plattform for å tilby Sandvik Coromants kunder et bedre beslutningsgrunnlag, og gir en oversikt over de ulike utviklingen i produksjonsprosessen. Dette kan muliggjøre besparelser, for eksempel ved å redusere nedetid på maskinen.

 

Smarte verktøy

Ifølge Sandvik Coromant er det unike aspektet ved CoroPlus-tilbudet at data ikke bare samles på maskinnivå for å justere utstyr, varsle teknikere om vedlikeholdskrav og advare ledere om potensielle problemer. Data blir også samlet på verktøynivå, noe som betyr at kundens industrielle verktøy blir "smart" og når som helst kan tilpasses og justeres for effektiv bruk og for å forhindre produksjonsstans.

 

For mer informasjon se: www.sandvik.coromant.com

Kilde: Sandvik Coromant

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.235