23948sdkhjf

Spesielle verktøy rettet mot rørproduksjon

Dormer Pramet er kjent som en av de ledende leverandørene av verktøy for produksjon av rør og rør, og har nå utvidet sitt utvalg av høvleredskaper.

 

Et nytt skjær, flere størrelser og tilhørende verktøy har blitt presentert for å støtte fjerning av sveiseperler som oppstår i produksjonen av rør, en prosess som kalles Scarfing.

 

Jevn sponavgang

De siste tilskuddene inkluderer en serie positive ensidige skjær for utvendig høvling. Skjærene skrus fast i holderen. SPUB 19-serien omfatter åtte av de mest brukte radiene i produksjonen av tynnveggede rør for elektriske ledninger, også kalt ledningsrør. Utformingen av skjærene gir en jevn sponavgang fra skjærposisjon til sponavvikleren, som vanligvis sitter over verktøyet.

 

Lang levetid

Dormer Pramet har lagt til nye størrelser til familiens negative dobbeltsidige skjær med åtte kanter for utvendig høvling. SNMX 1507-R har en konkav topp, mens SNMA 1506-R har en flat topp. Begge skjærene finnes i 23 av de mest brukte radiene for høvling av eksterne sveisperler.

Med vendeskjær laget av hardmetall og belagt med et CVD-belegg, tåler Dormer Pramets høvleredskaper ekstrem varme. Den banebrytende geometrien på skjæreggen etterlater en utmerket overflatefinish på røret, samtidig som den har høy holdbarhet og lang levetid.

En ny serie underlagsplater er utviklet for å kunne feste de negative skjærene SNMX 2512 og SNMX 1507 med konkav overflate, i de eksisterende Dormer Pramet-holderne.

 

For mer informasjon se: www.dormerpramet.com

Kilde: Dormer Pramet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078