23948sdkhjf

Hydro Profile Academy – konstruer med aluminium!

Hydro arrangerer todagers kurs i aluminium, satt sammen av produktdesignere, metallurger og andre spesialister for å dekke dine behov. Her kan du få oppdatert deg på de mulighetene som finnes i lettmetallet.

 

Forstå aluminiumtoleranser og industristandarder

Informasjonspakken inkluderer kunnskap om toleranser og hvordan man kan få ulike deler til å passe sammen. Et seminar om hvordan man skal forstå og tolke de ofte kompliserte industristandardene for toleranser, er også en del av programmet.

Dette er hva deltakerne har sagt om deres opplevelse:

"Profile Academy dekker et bredt område. Dette har gitt meg et utmerket grunnlag for å utvikle meg ytterligere i de emnene som er nødvendige i bilindustrien. Jeg ser nå at materialet og konstruksjonsmetodene gir veldig gode muligheter."

"Mitt besøk på Profile Academy gav meg et interessant syn på mulighetene ved å konstruere aluminiumprofiler. Kurset tok for seg teknikken og gav meg også mange ideer til anvendelser. Jeg lærte veldig mye."

 

Gratis kurs

Mesteparten av opplæringen tilbys kostnadsfritt til kunder, produktdesignere og -utviklere, teknikere, ingeniører og arkitekter i en rekke markeder og bransjer.

 

Eksempler på kursinnhold

Materialteknikker og korrosjon

Design for gjenvinning og miljøet

Profilteknikker og design for optimal produksjon

Dimensjonsegenskaper og beregning av styrke

Overflatebehandling

Forvrengning

Meislingsprosesser

Mekaniske forbindelser

Sveisede forbindelser

Praktiske situasjoner: Eksempler på og analyse av profilløsninger med vekt på de totale kostnadene

 

Ved interesse kontakt: Thomas Almli, salgsdirektør ekstruderte løsninger hos Hydro Extrusion Norway AS, e-post: Thomas.almli@hydro.com

Kilde: Hydro Extrusion Norway AS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063