23948sdkhjf

Noen ganger er ikke størrelsen alt

Sent i desember fikk Sverdrup Steel sin syvende sag levert til deres lager i Stavanger. Den nye sagen er en Pegas 300 som skal passe perfekt til å kappe stang i området fra 6-130 mm.

 

Stålleverandøren har brukt sagen i området 22-100 mm. Dette frigjør kapasitet i de større sagene for å håndtere alle større diameter slik det blir en jevnere fordeling.

 

- Operatøren vår Anna er veldig fornøyd med ytelsen til Pegas 300, og vi er veldig glade for å registrere en økning i produktivitet og bedre utnyttelse av sagbladene i våre større sager. Vi ser alltid etter måter å forbedre og maksimere ressursene våre på, sier lageransvarlig Frode Kolnes. Han er veldig fornøyd, både med sagen og tjenestene som tilbys av den lokale maskinleverandøren Alf I. Larsen.

 

Ledelsesdrivende prosesser

- Å ha de riktige verktøyene for jobben er veldig viktig for oss. Dette gjør at vi kan levere det produktet kundene våre forventer fra Sverdrup Steel. Ikke bare et høykvalitets stålprodukt, men like viktig rett leveringstid, riktig emballasje og papirarbeid. Hvis det oppstår en ekstraordinær situasjon for kunden, setter de pris på vår vilje til å gå en ekstra runde for dem. For at Sverdrup Steel skal videreutvikle vårt totale produkt, er det behov for ressurser. Og jeg er glad for at ledelsen vår driver disse prosessene i hele selskapet, uttaler Frode Kolnes.

 

For mer informasjon se: www.sverdrupsteel.com og www.ail.no

Kilde: Alf I Larsen AS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078