23948sdkhjf

Nye datoer for METAV

METAV 2020, den internasjonale messen for metallbearbeidingsteknologier blir utsatt og arrangeres neste år i Frankfurt 23. til 26. mars 2021.

- Vi er glade for å ha avtalt en ny dato sammen med vår partner, Messe Düsseldorf, så raskt, sier Dr. Wilfried Schäfer, administrerende direktør i METAV-arrangøren VDW (German Machine Tool Builders 'Association).

Forventer oppgang

METAV 2020 skulle opprinnelig finne sted 10. til 13. mars i år, men måtte utsettes på grunn av koronavirusepidemien. Dette gjorde det desto viktigere for arrangørene å finne nye datoer raskt, slik at utstillere kan planlegge fremover med sikkerhet.

- Dette var ingen lett sak, fordi hele messekalenderen har måttet avvises på grunn av det store antallet utstillingsavlysninger og utsettelser, sier Schäfer. Arrangørene antar optimistisk at koronaproblemet vil bli løst innen begynnelsen av 2021. Det er også en rimelig forventning om at økonomien vil ha begynt å komme seg igjen neste vår. Ingeniørbransjen, som en av de viktigste kundene i verktøymaskinsektoren, forventer at etterspørselen vil komme tilbake når koronakrisen er overvunnet.

God plattform

- Alle kontraktene med de omtrent 460 METAV-utstillerne vil forbli gyldige for den nye datoen, bekrefter Schäfer. METAV vil være den viktigste metallbearbeiding messen i første halvdel av 2021 og vil bane vei for investeringsbeslutninger, spesielt i det tyske markedet og Benelux-landene.

Franz-Xaver Bernhard, administrerende direktør for den mangeårige METAV-utstilleren Hermle AG i Gosheim, er enig:

- Vi forventer at den økonomiske situasjonen vil ha blitt betydelig forbedret på et års tid, og at METAV i mars 2021 vil representere en god plattform for å møte gjenopplive etterspørselen.

Hans-Jürgen Büchner, administrerende direktør i Iscar Germany GmbH i Ettlingen, sier:

- Vi vil også være på METAV i 2021, fordi vi etter den økonomiske nedgangen i inneværende år vil bruke denne velprøvde plattformen for å presentere oss for kunder og å gjenopplive virksomheten.

For mer informasjon se: www.metav.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078