23948sdkhjf

Raskere digital produksjon med RobotStudio

ABB introduserer 3D-produksjonmuligheter til sin RobotStudio-simulering og offline programmeringsprogramvare, som vil gjøre det mulig for brukere å programmere ABB-roboter for additiv produksjon på bare 30 minutter.

Den nye 3D-produksjonfunksjonen, som er en del av PowerPac-porteføljen til RobotStudio, eliminerer, ifølge ABB, manuell programmering for å tillate raskere produksjon av prototype. 3D Printing PowerPac støtter en rekke prosesser, for eksempel sveising og produksjon med granulat eller betong, og er ideell for lavvolum og blandet produksjon.

Rask fremstilling

Tradisjonelle metoder for 3D-produksjon ved bruk av maskiner er tidkrevende, da programmering av produksjonsbanene innebærer å tegne millioner av punkter og baner. Med ABBs nye 3D Printing PowerPac, kan hvilken som helst standard programvareutforming av produksjonsprogrammer 'oversettes' til ABBs simuleringsmiljø og robotkode. Dette betyr at en operatør kan gå videre fra CAD-designstadiet til endelig modellering av et produkt på bare en halv time.

3D-produksjonsindustrien er inne i en periode med sterk vekst, og verdsettelsen forventes å nå USD 34,8 milliarder innen 2024, delvis på grunn av utviklingen av nye industrielle 3D-produksjonsmaterialer, ifølge forskningsfirmaet Markets and Markets.

- Med vår nye 3D Printing-programvare tilbyr vi kundene en raskere og mer strømlinjeformet 3D-produksjonssprosess. Sammen med den høye ytelsen til våre roboter, betyr dette at produsentene nå kan produsere 3D-fremstilte objekter av høy kvalitet for en rekke industrielle applikasjoner mer effektivt, sier Steven Wyatt, sjef for portefølje og digital ved ABB Robotics and Discrete Automation.

For mer informasjon se: www.abb.com/robotics

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078