23948sdkhjf

Lascentrum viste seg på Smart Sveis 2020

På Smart Sveis 2020 på Hellerud viste Lascentrum blant annet sveiseutstyr fra Hyundai og Certilas, dessuten rørkutte- og fugemaskinen TAG E-Z Fab.

Lascentrum Norge AS ble stiftet I 2013 og er et datterselskap av Lascentrum Ridderkerk som ble etablert i 1988. Selskapet importerer nå et komplett utvalg av sveiseforbruksvarer, kullelektroder, gass sveise- og skjæreutstyr, sveisetepper, sikkerhetsprodukter og tilbehør.

Vil effektivisere prosessene

- Smart Sveis konferansen er en god arena for oss å stille opp da vi er interessert i sveis og fokuserer på sveiseutstyr fra Hyundai Welding og Certilas, samt alle følge produktene sveis har, sier Tore Endsjø, daglig leder av Lascentrum Norge AS, og legger til:

- Vi er også opptatt av at firmaer skal kunne effektivisere prosessene sine i et stadig tøffere marked for å kunne være konkurransedyktige, vi kommer til å ha med oss en maskin til kutting og fuging av rør. Denne er svært enkel I bruk og gjør jobben raskt, noe vi har tro på er viktig i dagens samfunn sier Tore Endsjø, daglig leder av Lascentrum Norge AS

For mer informasjon se: www.lascentrumnorge.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.095