23948sdkhjf

HR Maskin med nysatsing innen fasing

Fasemaskinen letter arbeidet med å klargjøre sveisefuger i alle typer materiale. Man ser positive ringvirkninger med blant annet tidsbesparelse og bedre arbeidsmiljø.

HR Maskin AS har gjennom en årrekke opparbeidet en unik kompetanse innenfor for stålbearbeiding og service på innen fasing. Selskapet er en totalleverandør på blant annet fasemaskiner i alle størrelser og representerer flere ulike leverandører av blant annet fasemaskiner i Norge.

- Solide leverandører med innovative løsninger går hånd i hånd med HR Maskin AS sine kjerneverdier: Høy servicegrad, kompetanse i alle ledd og stort varelager i Norge. Vi sørger for at kunden får den hjelpen og varene de trenger selv når det haster, forteller selger og produktansvarlig Silje Kristine Larsen.

Europeiske kvalitetsmaskiner

Alle fasemaskinene HR Maskin AS leverer kommer fra Europa. Rakkestad-firmaet representerer blant annet OMCA, G.B.C, Beveltools og Cevica. Dette er, ifølge forhandleren, leverandører med høy servicegrad og gode maskiner til hvert sitt bruk.

OMCA har erfaring med design og produksjon av fasemaskiner med skjær i over 50 år, og alt blir produsert og montert i Italia. OMCA er levende opptatt av produktutvikling og utvikler også spasialmaskiner i samråd med kunder. De leverer både håndholdte og større selvgående maskiner for fasing av plater. Maskinene faser de fleste typer materialer, alt fra aluminium til Super Duplex og har stor kapasitet. I svart stål har det blitt faset opp til 21 mm i en operasjon med en selvgående OMCA 900-maskin.

G.B.C sine fasemaskiner til rør og plate er italienske kvalitetsmaskiner. Fasemaskinene har en kapasitet på rør fra Ø10 opp til Ø997. De leverer rørkuttere/fasemaskiner i alle størrelser, hvor det også er mulig å fase rørene under, eller etter kutting. G.B.C har et variert produktutvalg med fokus på sveisefuger og klargjøring til sveis. G.B.C utvikler spesialmaskiner til ulike caser og er ledende innen utvikling av fasemaskiner og rørkuttere.

Beveltools håndholdte fasemaskiner leveres i flere størrelser og med et eget patentert fasehode. Dette gjør arbeidet lettere, men også svært stødig. Maskinene jobber jevnt med platen, og gir et tilfredsstillende resultat før sveising eller lakkering. Fasehodet består av 9-12 skjær, som angriper materialet konstant og reduserer vibrasjoner. Beveltools leverer ikke bare elektriske maskiner, men også pneumatisk drevne maskiner.

For mer informasjon se: www.hr-maskin.no

Kilde: HR Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.066