23948sdkhjf

Nye gripere for palletering

Gripesystemet LEG fra Schunk kan håndtere mange ulike typer produkter, alt fra hele lastepaller til mellomlegg, plastkasser eller andre større deler.

Basen i systemet er den servodrevne parallellgriperen LEG som kan utstyres med en rekke ulike motoralternativer. Via et spesielt brukergrensesnitt kan roboten og griperens bevegelser synkroniseres, og dette gjør det mulig for LEG å fungere som en ekstra robotakse. Posisjoneringsnøyaktigheten er svært god til tross for at slaglengden per gripefinger er hele 281 mm. Takket være et spesielt kontrollsystem kan LEG også håndtere skjøre produkter på en sikker måte.

Flere valgmuligheter

Med en egenvekt på 30 kg kan LEG håndtere deler som veier opptil 25 kg, og hvis delens geometri, vekt og tyngdepunkt er gunstig (form-fit), kan deler på opptil 50 kg håndteres.

LEG har en rekke muligheter for ekstrautstyr: system for enkelt skifte av gripefingre, valg av synkron eller asynkron drift av gripefingrene, friksjonsplater for gripefingrene, vakuumsugekopper og større størrelser.

For mer informasjon kontakt: Harald Hedløv, tlf. 90 96 01 35 eller e-post:

Harald.hedloev@no.schunk.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078