23948sdkhjf

Den Tekniske Messe samlet 3250

Da opptellingen var gjort etter første messedag kunne man registrere færre utstillere enn man hadde håpet på, men messekonseptet er nytt og besøkende ble noe bedre både andre og tredje dag.

Første dag av Den Tekniske Messe er over og antall besøkende ble noe lavere enn forventet (424), men stemningen blant mange av de 140 utstillerne var ikke nedslående av den grunn. Ønsket om en egen messe er stor, så tålmodigheten med dette første arrangementet i Maskingrossisternes Forenings (MGF) regi er god, og man håper på gode salgsresultater når man gjør opptelling på fredag. Onsdag, andre messedag var besøkstallet oppe i 1338 personer. Besøkstallet for torsdag ble 944, for fredag 544 og det spørs om man kanskje siktet noe høyt da man forventet 10-15000 besøkende og man endte opp med drøyt tre tusen.

I samtale med en god del av utstillerne sier de at messen er i prinsippet ny, med ny lokasjon og derfor ønsker man å være positiv og jobbe for et godt resultat. Kritikken går på at man har gitt veldig høyeforventninger, men utstillerne legger vekt på at de få besøkerne likevel har vært innkjøpere med fokus på å handle og at antallet innenfor dørene ikke nødvendigvis er så viktig, men at de som faktisk kommer til standen gjør forretninger.

- Vi har fått til vårt eget arrangement etter ønske fra medlemmene, så nå har vi gjort alt for å få til et godt arrangement denne første gangen. Jeg har fått informasjon om at en rekke av utstillerne har gjort bra forretninger, uttaler Anita Helene Hall, direktør i MGF.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.126