23948sdkhjf

P.A. Bachke på hugget!

Å selge maskiner under Den Tekniske Messen er en god grunn til å stille ut sine maskiner. Det mener i alle fall Knut Christian Bachke som stolt kan vise frem en Doosan Puma 2600LSY som er solgt til TCO AS (tidligere Bergen CNC).

- Denne bedriften har åtte Doosanmaskiner fra før, så vi er stolte av fortsatt å levere nye maskiner til TCO, sier Knut Christian Bachke, daglig leder i P. A. Bachke AS.

Med seg på standen har han Statoil med Lisbet Elly Vånge som villig forteller om viktigheten med miljøvennlige smøremidler.

- Vi er svært privilegert som får muligheten til å eksponere oss på messen, og vi merker at interessen for våre produkter er god, sier Lisbet Elly Vånge, produktansvarlig for industrismøremidler i Statoil.

Messens største og dyreste?

- Se også her, dette er kanskje messens største og mest kostbare maskin, en AXA VHC 3-XTS som er solgt til Aursund Maskinering, forteller Knut Bachke.

At det har vært travelt legger herrene Bachke ikke skjul på.

- Vi har fått bra med interessenter, så oppfølgingsarbeidet blir like omfattende som selve messedeltakelsen, mener Knut Christian Bachke.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062