23948sdkhjf

Bergsli forhandler DMG i Norge

På grunn av det tette samarbeidet mellom Mori Seiki og DMG er Bergsli Metallmaskiner AS nå eneforhandler for DMG i Norge.

Bergsli Metallmaskiner AS har siden 1982 vært forhandler av maskiner fra den japanske maskinprodusenten Mori Seiki. Mori Seiki startet i mars 2009 et samarbeid med den tyske maskinprodusenten DMG.

Med dette samarbeidet ønsker partene å nyttegjøre seg av hverandres kunnskap, videreutvikle, og skape noen av verdens beste produkter. For å ivareta den suverene kvaliteten og sikre kontinuitet opprettholdes produksjonen i maskinprodusentenes respektive hjemland Tyskland og Japan.

Bredt samarbeid

Mori Seiki eier nå en andel på 20,1 prosent av Gildemeister AG, og supplerer DMG med blant annet revolvere, motorer og kuleskruer og Magnescale målestaver. For enkelte modeller (NHX-4000, NTX-1000, NT-6600) leveres maskinene som "halvfabrikat" til DMG, som ferdigstiller maskinene med sin design og Siemens/Heidenhain styring. I motsatt retning leverer DMG sine Ecoline-modeller som Mori Seiki gjør ferdig med sin drakt og MAPPS-styringer. Som følge av dette samarbeidet blir nå Bergsli Metallmaskiner AS forhandler for de nye kvalitetsmaskinene DMG/Mori Seiki.

For mer informasjon besøk: www.bergslimetallmaskiner.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078