23948sdkhjf

Leif Hübert oppgraderer

Det er tretti år siden forrige gang Leif Hübert Stål AS i Søgne investerte i nytt slyngrenseanlegg. Valget falt igjen på Kaltenbach da stålleverandøren skulle oppgradere anlegget.

Det er ikke å komme bort fra at industrimaskiner har en viss levetid. Slik er det i alle fall innen slyngrensing, og tretti års driftstid er man godt fornøyd med hos Leif Hübert Stål AS i Søgne.

- Vi kunne sikkert kjørt anlegget i mange år til, men vedlikeholdskostnadene vill blitt for høye sammenliknet med å investere i nytt anlegg, sier Frank Solås, avdelingsleder hos Leif Hübert Stål avdeling handelsstål.

Utvider samtidig

Solås viser frem den nye slyngrenselinjen fra Kaltenbach og peker på operatørpanelet.

- Denne type industriutstyr endrer seg ikke så mye. Den største nyheten på tretti år er CNC-styringen, humrer han.

Men, det er ikke helt riktig.

- Nei, vi har laget et eget rom for forberedelse av grunning, noe som gir bedre HMS, legger Solås til.

Samtidig med utskiftelsen valgte man også å utvide anlegget.

- Vi har montert en større rullebane for å øke kapasiteten. Anlegget, som besår av forvarmer, slyngrenser, malekabin og tørke kan håndtere produkter i 2,5 meter bredde og 0,5 meter høyde, forklarer avdelingslederen.

Samme maskinleverandør

Hva er grunnen til at dere velger Kaltenbach på nytt?

- Du kan si det sånn, vi har tretti års god erfaring med bruk av anlegget. Forholdet til maskinleverandøren P. Meidell er solid, dessuten vet vi at det finnes andre typer anlegg som kanskje ikke ville holdt like godt og da er ikke valget vanskelig, svarer Solås.

Om ikke teknologien er mye forandret er Solås klar på en ting:

- Kundene forventer at vi kan tilby denne type tjenester, på lik linje med kapping. Trenden går i retning av å levere mer og mer ferdige produkter til kunde. Derfor vil vi følge nøye med i markedet hvis nye behov dukker opp, konkluderer Frank Solås.

For mer informasjon besøk: www.hubert.no

Fakta:

Leif Hübert Stål AS driver grossistvirksomhet for stål og metaller i Agder-fylkene, Rogaland, Telemark, Vestfold, Buskerud, Oslo og Akershus og er en ledende aktør i disse områdene.

Selskapet ble etablert i Kristiansand i 1929 og eies i dag av tredje generasjon Leif Hübert d.y. I tillegg til hovedkontoret i Søgne har selskapet avdelinger i Sandnes, Larvik, Skien og på Lillestrøm.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125