23948sdkhjf

50 års jubilant hos Willy Gjertsen AS

Det startet 1. august 1963 da en skolekompis ikke hadde tid til ekstrajobben han hadde hos Willy Gjertsen AS. Jan Tverdal ble spurt om han kunne overta, og nylig kunne Jan feire 50 års jubileum i samme bedrift!

Tiden flyr, mimrer Jan Tverdal, og ser tilbake på det som for 50 år siden kun var ment å være et kort engasjement.

- Jeg var nybakt norgesmester i Bandy for juniorer for Sagene da jeg begynte, og i veldig god form for jobbing i verktøybransjen. Samtidig ønsket jeg meg flere LP-plater og jeg trengte penger til kino, forteller jubilanten smilende.

- På den tiden kunne jeg ikke få nok av Wenche Myhre og Cliff Richard, og muligheten til å tjene noen ekstra kroner virket forlokkende. Det som kun skulle være noen ettermiddagstimer ble til noe helt annet, og både penger til LP og film ble det. I dag har jeg rundt 13.000 vinylplater, og nærmere 8000 video og DVD-filmer i hylla, humrer Tverdal.

Godt rykte

Firmaet Willy Gjertsen ble startet i 1946, og firmaet ble til et AS i 1967.

- Da hadde jeg allerede vært i firmaet i fire år, og jeg ble tilbudt seks prosent av aksjene hvis jeg valgte å bli værende. Jeg stortrivdes, og det å slutte var egentlig aldri noe jeg tenkte over, forklarer Tverdal.

De første 25 årene solgte Willy Gjertsen verktøy til alle typer industri, men i 1970 bestemte man seg for kun å levere til grossist.

- Nå er vi blant landets ledende på blant annet gjengeverktøy, og etter mange år i verktøybransjen har vi opparbeidet et svært godt rykte.

Etterspør kvalitet

Willy Gjertsen AS lagerfører gjengeverktøy fra Völkel og har et stort lager med alle mulige dimensjoner. I tillegg kan bedriften levere skjære-, spenn-, måle-, og håndverktøy fra de beste leverandørene på markedet.

- Vi fører alle kjente verktøymerker, men hovedvekten ligger nok i merker som Bacho, Kukko, Stanley og Knipex. Vi merker at markedet etterspør kvalitet, og det er kvalitet, god service og rask levering vi i firmaet Willy Gjertsen AS skal leve av, avslutter Jan Tverdal.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078