23948sdkhjf

Nye muligheter med ny Bystronic

Velle Utvikling AS er en arbeidsmarkedsbedrift som blant annet er kjent for å tilby opplæring innen maskinfag til personer som søker ny yrkesvei. Fagopplæring med moderne teknologi er en selvfølgelighet for vestfoldbedriften som også er kjent som en foretrukken underleverandørbedrift.

- Det er lenge siden vi var først forteller Morten Jahre, markedssjef hos Velle Utvikling AS i Tønsberg, og fortsetter: - Vi installerte vår første laserskjæremaskin fra Bystronic allerede i 1986. Da var vi først i Norge. I dag kjører vi vår syvende laserskjærer fra samme produsent. Så du kan vel si at vi er fornøyd.

Nye muligheter

Hajrudin Dizdarevic er i dag produksjonssjef i mekanisk avdeling, han startet i bedriften for femten år siden som laseroperatør, nå i høst har han sett en ny en Bystar 3015 4400 med automatisk håndtering, en Bytrans, bli det nyeste tilskuddet i fabrikken. - Bytransen gjør det mulig å kjøre ubemannet døgnet rundt hvis vi vil. Vi har god erfaring med Bystronic, Ikke bare med deres maskiner, men helheten i form av service og kommunikasjon, sier Dizdarevic.

Erfaring avgjorde

Morten Jahre lovpriser den nye investeringen. - Vi føler oss veldig trygge med Bystronics laserskjærer, vi har i for tiden to, en Byflex, som vi benytter til litt av hvert, samt den nye Bystar 3015 på 4,4 kW som blir den syvende i rekken av maskiner fra samme produsent. - Vi kan nå skjære opp til 25 mm svart stål, 20 mm syrefast stål og 10 mm aluminium, så dette er et fint tilskudd til vår maskinpark.

Mekanisk verksted som driver barnehage

Velle Utvikling har 100 fast ansatte. Virksomheten leverer kundetilpassete løsninger som konstruksjon og produksjon, montering og levering av kundenes produkter. Et eget produkt fremstilles: Volcano Sauna. En ovn som Velle har produsert i 13.000 eksemplar og som er spredt rundt om i verden. Ovnen har til og med blitt med på ekspedisjoner til Mount Everest. Men Velle driver også fire barnehager, et cateringkjøkken og to bensinstasjoner.

500 nye personer "ansettes" årlig

Velle Utvikling AS er en arbeidsmarkedsbedrift som tilbyr produkter og tjenester til næringslivet i hele Vestfold i samarbeid med NAV og lokale opplæringsinstitusjoner. Vår ambisjon er å være en ledende aktør på å integrere arbeidssøkere som kan og vil jobbe.

Hos Velle gjøres en individuell utredning, og personen plasseres i virksomheten. I 2012 ble 104 personer hjulpet videre til ansettelse eller videreutdanning.

For ytterligere informasjon besøk: www.velle.no eller www.bystronic.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08