23948sdkhjf

Tydelig til stede i regionen

Å være tilstede der det skjer er viktig for maskin og utstyrsleverandøren P. Meidell AS. Service er en naturlig del av suksess, og i Rogaland er man vant til rask respons.

- Du er nødt til å stille opp når kunden behøver deg, og her i Rogaland skjer ting så fort at det er utenkelig ikke å være til stede her, mener Kjell L. Haugland, som leder kontoret i Stavanger.

Men, det er ikke bare Rogaland som dekkes herfra.

- Vi jobber med området fra Stord til Kristiansand, kommenterer Haugaland.

Sagblad på lager

Meidell Stavanger ble etablert som en avdeling av P. Meidell AS i 2009, og har en omfattende fagekspertise i å finne effektive løsninger på ulike produksjonsoppdrag. Her finnes også dyktige serviceteknikere som sørger for hurtig og fagmessig reparasjon av maskiner ved behov.

- I tillegg til rask tilgang på servicefolk har vi også lager av alt fra skjærevæske og oppspenningsverktøy til verktøy og sagblader. Dessuten kan vi levere spesialdimensjoner og skjøting av sagblad. Sistnevnte gjøres i Oslo, men vi skaffer nye sagblad på kort tid, understreker Haugland.

Eget verksted

Samlokalisert med servicefolk og lager finnes også et eget verksted for enklere reparasjoner.

- Vi utfører service, overhaling og reparasjoner av en del maskintyper, så du kan alltid regne med oss, vi stiller på timen, bedyrer Kjell L. Haugland.

For mer informasjon besøk: www.meidell.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094