23948sdkhjf

Gjør verktøyinvesteringene rimeligere

Christian Olsen, daglig leder i nystartede eCarbides.no, mener det er mye å spare på å handle skjæreverktøy på internett. – På våre produkter får du garantert svært gode priser, sier Olsen.

- I mitt daglige arbeid har jeg hatt en del med CNC-verktøy å gjøre type kostnader, effektivitet og produksjonsteknikk. Dette har igjen fått meg til å se på muligheter for kostnadsreduksjon. Det er derfor jeg nå har funnet en alternativ tilbyder av skjæreverktøy til bransjen i Norge. Jeg har gjennom mine år som CNC-operatør sett at ledelsen i bedriftene ikke alltid har tid eller er interessert i å slippe til konsulenter som ønsker å selge verktøy. Dette ofte på grunn av tidspress, eller fordi det finnes streng politikk i selskapet om publikumstilgang til produksjonslokaler, forklarer Christian Olsen.

Kun digital handel

- Selgere skal jo også lønnes. Derfor ønsket jeg å finne et alternativ, men salgskanalen er utelukkende via en netthandelsløsning og over digitale media. Mer og mer av all handel foregår elektronisk, derfor er eCarbides.no tidlig ute med å tilby kunden en interaktiv løsning som er enkel og oversiktlig. En av følgende er at du som kunde kan spare inntil 50 prosent på kostnaden du har til verktøy i dag, men likevel kjøpe kvalitet, bedyrer Olsen.

Er ikke skjærende verktøy såpass spesielle produkter at man ønsker å ha kontakt med en selger?

- Bransjene blir mer og mer spesialisert og vi vet at spisskompetansen ofte ligger hos kunden. Vi har derfor valgt og ikke å drive oppsøkende salgsvirksomhet, men vi kan bistå med egen erfaring og kunnskap rundt våre produkter. Sammen med kundens kunnskap om egne maskiner og arbeid, finner vi en egnet løsning. Men det vi er best på er å tilby et verktøy som får jobben gjort, til en lavere kostnad, svarer Olsen.

Alle får samme rabattordning

- Videre har også dagens markedsledende aktører svært lukrative avtaler for dem som ansees å være "storkunder". Jeg har derimot laget en rabattordning som gir alle aktører tilgang til de samme rabattene, avhengig av hvor mange enheter de faktisk bestiller. Man skal altså ikke "vinne frem" bare med et stort navn, men man skal faktisk handle, understreker Olsen.

Han sier prisene er garantert lavere, selv om spekteret av produkter er like utfyllende som hos markedets ledende leverandører.

60 år i bransjen

- Selskapet jeg representerer, som har røtter i Kina, startet i sin tid i 1953 og kan derfor kalle seg en av pionerene i bransjen "sponfraskillende bearbeiding". De driver også sin egen råvareutvinning og satser stort på forskning og utvikling, sier Olsen.

Hovedlageret for Europa ligger i Düsseldorf, logistikken er levert av FedEx og kan garantere levering innen 24 timer ved bestilling før klokken 15:30, noe avhengig av postnummeret til kunden.

- Kvaliteten er god, prisene er lavere enn du er vant med og jeg skal sørge for at du blir fornøyd når du handler gjennom eCarbides.no, avslutter Christian Olsen.

For mer informasjon besøk: www.ecarbides.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078