23948sdkhjf

Suksess på EuroBLECH for LVD Norway

EuroBLECH 2014 var for oss i LVD Norway en flott opplevelse, og både besøkstall og interesse blant de besøkende var helt på topp, forteller Thomas Jonassen, daglig leder hos LVD Norway AS.

- Vi hadde flere av våre leverandører som utstillere på messen, og de hadde alle høye besøkstall. Hos LVD var det fullt opp av besøkende som fikk se mange forskjellige maskiner demonstrert. Hos Flow fikk publikum demonstrert effektiv vannskjæring, Behringer stilte med mange forskjellige sager, og hos MG ble platevalser vist frem.

Sliper både stål og aluminium

Hos vår leverandør Wöhler fikk vi se det nyeste inne avgradingsmaskiner. Wöhler er den første produsenten av avgradingsmaskiner som har fått godkjent en maskin for å avgrade plater i aluminium og stål uten at det oppstår eksplosjonsfare, og dette var en stor nyhet på messen, forteller Jonassen videre.

Solgte kantpresse på messen

- På tampen av messen hadde vi den store gleden av å få besøk av bedriften Skanke Stål & Sveis AS. De tilbyr tjenester innen sveising og stålkonstruksjoner til blant annet byggefirmaer, privatpersoner og entreprenører, sier Jonassen.

Bedriften var på utkikk etter ny kantpresse, og LVDs mest avanserte og best utstyrte kantpresse gjorde inntrykk. Gleden var stor hos begge parter da bestillingen av en LVD kantpresse type PPEB-EF Laser 320/40 med CADMAN–Touch styring ble inngått. I utgangspunktet ønsket Skanke Stål & Sveis AS maskinen som var utstilt på messen, men den ble dessverre solgt dagen før.

Kantpressen skal leveres allerede i slutten av januar 2015, og har styring av Y1 - Y2 - X - X' - R - Z1 - Z2 - V - W akse. Maskinen vil leveres med følgende tilleggsutstyr: 6-akset bakanslag X1-X2-R1-R2-Z1-Z2 akse, T1 - T2 2 stk. CNC-styrt frontanslag og hydraulisk forspenning av verktøy, beretter Jonassen.

Fokus på IT

- Kort oppsummert vil jeg si at jeg er imponert over besøkstallet på messen, og jeg syns årets messe var blant de bedre EuroBLECH-messene jeg har deltatt på. Mange spennende nyheter, og veldig mye spennende nytt innen programvare. Min oppfatning er at de største nyhetene er innen programvareutvikling, og mye retter seg mot å gjøre det å jobbe på maskinene mer intuitivt for operatøren. En veldig sunn og fornuftig utvikling, konkluderer Thomas Jonassen.

Se mer om LVD sine produkter på www.lvdsn.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062