23948sdkhjf

Norge Systems utfordrer de veletablerte!

«Dette er den første virkelige og prisgunstige høykvalitets SLS (Selective Laser Sintring) 3D-skriver», melder Norge Systems - det italienske firmaet, basert i England.

3D-skriver til «alle»

Målet med satsingen på SLS for Norge Systems er å tilgjengeliggjøre 3D-skriver i plast og andre materialer for nye brukergrupper. Lav pris skal være drivkraften, for dette firmaet mener at «alle bør ha en høykvalitets 3D-skriver».

- Vi ønsker å gjøre denne høykvalitets 3D-utskriftsteknologien overkommelig for alle, og bygge verdens første lavbudsjettsmaskin, en høykvalitets SLS-skriver som selv en liten eller mellomstor bedrift har råd til. Enkel å bruke, liten og med et fint utseende, uttaler Luca Veneri, primus motor i Norge Systems.

Fleksibel teknologi

SLS utskriftsteknologi gir et bredt spekter av materialer som skal brukes til å bygge prototyper. Du kan bruke nylon pulver og PA2200 å lage holdbare plastgjenstander, men hvis dine behov er mer spesifikk på sikt av seighet eller slagfasthet, vil maskinmodellene Ice1 og Ice9 jobbe med glass eller karbonfiber beriket polyamid pulver. Du kan også skrive ut myke og fleksible objekter (gummi) med polyuretan pulver!

Kan også brukes til merking

Et annet interessant trekk ved Ice1 og Ice9 SLS-skrivere er gravering/skjærefunksjon. Du vil være i stand til å arbeide med materialer som tre, papir, skum, eller filt. Laseren vil tegne eller klippe hva du ønsker og bruker en standard vektor-fil laget med Adobe Illustrator eller Inkscape, bare for å nevne noen.

For mer informasjon besøk: www.norgesystems.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093