23948sdkhjf

C & K Johansen fullfører automatisering av 4. presselinje

Siden 2007 har C & K Johansen i Danmark gradvis utvidet fra en eksisterende presse til en komplett presselinje bestående av fire presser med en transportør og tre SpeedFeedere fra AP & T. Nå har selskapet plassert en ordre for en ekstra SpeedFeeder å fullføre installasjonen.

Tre av pressene er tidligere levert av AP & T og den minste, på 250 tonn, har blitt fullstendig renovert for å møte kravene til høy produktivitet og tilgjengelighet.

Raskere vareflyt

Nå har selskapet plassert en ordre for en ekstra SpeedFeeder for å fullføre installasjonen. Dette medfører at vareflyten mellom pressene vil være mye raskere, og det blir lettere å ta i bruk nye detaljer i produksjonen. Den nye SpeedFeederen betyr også at håndteringen av emnene blir lettere. Tidligere benyttet man doble gripere som ofte måtte byttes for å klare flere operasjoner med samme mater.

Langsiktig strategi

For C & K Johansen er investeringen en del av en langsiktig strategi for å fortsette å automatisere produksjonen.

- En effektiv og fleksibel produksjon av høy tilgjengelighet av maskinene er viktig for oss å være konkurransedyktig, sier Peter Møller, administrerende direktør i C & K Johansen AS, Danmark.

C & K Johansen er en ledende leverandør av dyptrukne metalldeler i små og store serier for de fleste bransjer. Blant produktene som formes finner man komponenter for bremser, motordeler til lastebiler, lysarmaturer og deler til landbruksmaskiner.

Levering og installasjon av den siste SpeedFeederen forventes å være ferdig våren 2015.

For mer informasjon besøk: www.aptgroup.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.095